Advertisement

Hakan Sabancı Aygün Aydın - Fp9hewxl4ugt7m : Geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde flaş gelişmeler olmaya devam ediyor.

Hakan Sabancı Aygün Aydın - Fp9hewxl4ugt7m : Geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde flaş gelişmeler olmaya devam ediyor.. Alın o k.tı da eski kız yeni kız arkadaşını da. Sabancı ailesinin veliahtı hakan sabancı'nın gönlünü oyuncu aygün aydın'a kaptırdığı ve ikilinin aşk tatiline çıktığı iddiaları gündemde tazeliğini koruyor. Üç gündür olayları çarpıtmaya, beni linçlemeye doymadınız. Bu sü*rtüklerle nasıl baş edeyim? Genç oyuncu aygün aydın, sosyetik yakışıklı hakan sabancı'yı ifşa ettikten sonra olay yaratmaya devam ediyor.

Aydın, her şeyin sebebi hakan'la çıkmış olmam. Geçtiğimiz gün aralarındaki özel mesajları ifşa eden aydın, şimdi de sosyal medyada paylaştığı videoda sabancı için kızlara yürüdüğü için hesap. Aygün aydın, kendisine yapılan eleştirilerden çok bunaldığını söyledi. Hakan sabancı'nın yerli yabancı kadınları beğeni yağmuruna tutması aynur aygün'ü çileden çıkardı. Bu sü*rtüklerle nasıl baş edeyim?

Hakan Sabanci Ve Aygun Aydin Arasinda Neler Oluyor Beni Yataga Atabilecegini Falan Dusundu Magazin Haberleri
Hakan Sabanci Ve Aygun Aydin Arasinda Neler Oluyor Beni Yataga Atabilecegini Falan Dusundu Magazin Haberleri from i.pstimaj.com
Bu sü*rtüklerle nasıl baş edeyim? Pes ediyorum diyerek kendi fotoğrafıyla hakan sabancı'nın beğendiği kadınların fotoğraflarıını kıyasladı. Aygün aydın, hakan sabancı ile ilişkisinin bittiğini instagram'dan paylaştığı bir yazıyla duyurdu. Bununla da yetinmeyen aygün aydın, sevgilisinin beğendiği kızları da tek tek paylaştı. Olayların çarpıtıldığını ve linç edildiğini söyleye aygün i̇yiki hakan'la konuşmuştum. Aydın, ünlü iş insanı ile sosyal medyada mesajlaştığını iddia etmiş, ve bu mesajları instagram hesabından yayınlamıştı. Aygün aydın, kendisine yapılan eleştirilerden çok bunaldığını söyledi. Aydın geçtiğimiz günlerde bir yalıda boğaz'ı seyrederken çekilmiş fotoğrafını, oysa yıllardır hep karşımdaymışsın.

Aydın, her şeyin sebebi hakan'la çıkmış olmam.

Aygün aydın, kendisine yapılan eleştirilerden çok bunaldığını söyledi. Hakan sabancı ile genç oyuncu aygün aydın'ın adı aşk dedikodularına karışmıştı. Aygün aydın 1995 i̇stanbul doğumludur. Ben sana karşı, sen bana karşı. Aydın, ünlü iş insanı ile sosyal medyada mesajlaştığını iddia etmiş, ve bu mesajları instagram hesabından yayınlamıştı. Hakan sabancı ile yaşadığı ilişki sonrası yaptığı ifşa videosu ve sonraki paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen aygün aydın, bu sefer işin dozunu kaçırdı. Aygül aydın sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. Beykent üniversitesi tv haberciliği ve programcılığı bölümü okumaktadır. Öyle ki aygün aydın'ın bu paylaşımı, sabancı'nın yalısında çektiği de konuşuldu. Onun hakan'ın sabancı olduğunu bile bilmiyordum. Beni yatağa atabileceğini falan düşündü. Aygün aydın, hakan sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etmişti. Hakan sabancı ile konuşmalarını yayınlayan aygün aydın, yaptığı açıklamalar sonrası da sosyal medyanın gündeminde.

Konuşmaları sosyal medyadan paylaşan isim herkesi şoke etti, yorum yağmuruna tutuldu. Geçen şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları konuşulan hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. Ravi i̇ncigöz ve mustafa ceceli'nin şeker klibinde oynamıştır. Aydın, seninle tanışmam sayesinde 157 iş birliği yapıp 628 bin tl kazandım dedi. Olayların çarpıtıldığını ve linç edildiğini söyleye aygün i̇yiki hakan'la konuşmuştum.

Whmlocwrbkzczm
Whmlocwrbkzczm from www.ajanskamu.net
Aygün aydın, kendisine yapılan eleştirilerden çok bunaldığını söyledi. Aydın geçtiğimiz günlerde bir yalıda boğaz'ı seyrederken çekilmiş fotoğrafını, oysa yıllardır hep karşımdaymışsın. Aralarındaki özel mesajlaşmayı ifşa eden aydın, şimdi de paylaştığı video ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Öyle ki aygün aydın'ın bu paylaşımı, sabancı'nın yalısında çektiği de konuşuldu. Geçtiğimiz şubat ayında hakan sabancı ile adı aşk dedikodularına karışan aygün aydın cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. İşte aygün aydın'ın herkesi şaşırtan hakan sabancı açıklamaları; Hakan sabancı ile yaşadığı ilişki sonrası yaptığı ifşa videosu ve sonraki paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen aygün aydın, bu sefer işin dozunu kaçırdı. Aygün aydın ile hakan sabancı olayının perde akasında yaşanan tüm gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

Bu zamana kadar çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini koruyan aygün aydın, instagram hesabından yaptığı paylaşımla hakan sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etmişti ve şimdi sosyal medyada çok konuşuluyor.

Hakan sabancı'nın yerli yabancı kadınları beğeni yağmuruna tutması aynur aygün'ü çileden çıkardı. Aygün aydın'dan hakan sabancı iddiası: Bu sü*rtüklerle nasıl baş edeyim? Oyuncu aygün aydın'ın hakan sabancı hakkında söyledikleri ağızları açık bıraktı. Aygül aydın sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. Ben sana karşı, sen bana karşı. Ve hatta aslına bakarsanız kimse aygün aydın 'ın hakan sabancı ile flört ettiğine inanmamıştı. İşte aygün aydın'ın açıklamalarından satır başları. İnsanların daha fazla linç edilğini söyleyen aydın, ben hakan'la tanıştığımda yüzüne bile bakmadım. Geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde flaş gelişmeler olmaya devam ediyor. Aydın'ın, hakan sabancı'nın yalısından paylaşım yaptığı iddia edildi. Amma kişinin yarasına dokunmuşum dedi. Geçtiğimiz aylarda adı hakan sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu aygün aydın, sosyal medya hesabından sabancı'yla yazışmalarını paylaştı.

Pes ediyorum diyerek kendi fotoğrafıyla hakan sabancı'nın beğendiği kadınların fotoğraflarıını kıyasladı. Yazının en dikkat çeken kısmı ise aydın'ın sabancı'yla yaşadığı ilişki sayesinde elde ettiği kazanç oldu. Bu sü*rtüklerle nasıl baş edeyim? Bu tarz benim yarışmacısı olarak tanınan aygün hakan sabancı'nın kendisine gönderdiği mesajları ifşa etti. Geçtiğimiz aylarda adı hakan sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu aygün aydın, sosyal medya hesabından sabancı'yla yazışmalarını paylaştı.

Hakan Sabanci Ya Ifsa Soku Aygun Aydin Butun Mesajlari Paylasti
Hakan Sabanci Ya Ifsa Soku Aygun Aydin Butun Mesajlari Paylasti from i.haberglobal.com.tr
Ravi i̇ncigöz ve mustafa ceceli'nin şeker klibinde oynamıştır. Aygün aydın, kendisine yapılan eleştirilerden çok bunaldığını söyledi. İnsanların daha fazla linç edilğini söyleyen aydın, ben hakan'la tanıştığımda yüzüne bile bakmadım. Aralarındaki özel mesajlaşmayı ifşa eden aydın, şimdi de paylaştığı video ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Aygün aydın, hakan sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etmişti. Aygün aydın ile hakan sabancı olayının perde akasında yaşanan tüm gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz. Alın o k.tı da eski kız yeni kız arkadaşını da. Hakan sabancı ile yaşadığı ilişki sonrası yaptığı ifşa videosu ve sonraki paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen aygün aydın, bu sefer işin dozunu kaçırdı.

Bu zamana kadar çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini koruyan aygün aydın, instagram hesabından yaptığı paylaşımla hakan sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etti.

Geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu zamana kadar çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini koruyan aygün aydın, instagram hesabından yaptığı paylaşımla hakan sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etmiş ve sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline gelmişti. Aygül aydın sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. Aygün aydın, hakan sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etmişti. 'beni merve boluğur gibi deli göstermeye çalıştılar'. Aygün aydın ile hakan sabancı olayının perde akasında yaşanan tüm gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz. Geçen şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları konuşulan hakan sabancı ile aygün aydın cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. Amma kişinin yarasına dokunmuşum dedi. Aygün aydın, kendisine yapılan eleştirilerden çok bunaldığını söyledi. Aydın'ın, hakan sabancı'nın yalısından paylaşım yaptığı iddia edildi. Genç ve güzel isim aygün aydın 01.01.1994 senesinde hayata gözlerini açmış bir isimdir. Beni yatağa atabileceğini falan düşündü. Hakan sabancı ile yaşadığı ilişki sonrası yaptığı ifşa videosu ve sonraki paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen aygün aydın, bu sefer işin dozunu kaçırdı.

Aralarındaki özel mesajlaşmayı ifşa eden aydın, şimdi de paylaştığı video ile sosyal medyanın gündemine oturdu hakan sabancı. Öyle ki aygün aydın'ın bu paylaşımı, sabancı'nın yalısında çektiği de konuşuldu.

Post a Comment

0 Comments